• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Pokrovitelji
Pasica
Povezave
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

60 let AK Koper

atletski_klub_koper_60_let_dosedanji_predsedniki_od_leve_Mitja_Butul_Jani_Derni_Bojan_Grom_Darko_Glavan_in_sednji_predsednik_Klavdij_Frankovi_-_foto_Toma_Primoi_FPA__2

„Lepo je praznovati. Če imaš zakaj in če imaš s kom,” je Klavdij Frankovič, predsednik Atletskega kluba Koper nagovoril prisotne na slovesnosti ob 60 obletnici tega uspešnega športnega kolektiva. „V teh letih so v Atletskem klubu Koper našli svoj drugi dom številni otroci, ki tako niso bili prepuščeni ulici. Na tisoče je tistih, ki so v teh desetletjih v našem klubu trenirali, sodelovali pri organizaciji atletskih tekem, tekov, rekreativnih prireditev.

Zadnjič posodobljeno (Četrtek, 08 December 2022 14:30)

Več ...

 

1 % dohodnine

Tudi letos lahko svojih 1 % dohodnine, odmerjene po zakonu o dohodnini od dohodkov, namenite Atletskemu klubu Koper.

Če se boste tako odločili, za kar se vam že sedej lepo zahvaljujem, prosimo da obrazec, ki se nahaja na naseldnji povezavi https://edavki.durs.si/OpenPortal/Dokumenti/doh_don.i.sl.pdf,
oddate:

- elektronsko preko storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki

- osebno ali po pošti pri pristojnem finančnem uradu

- osebno prinesete formular v Atletski klub Koper

Predsednik UO AKKoper
Frankovič Klavdij

Zadnjič posodobljeno (Torek, 08 November 2022 15:27)

 

Vabilo na izobraževanje

alt

 

47. Intercity

Andreja_P

Minuli vikend so predstavniki Atletskega kluba Koper zastopali mesto Koper na tekmi v hitri hoji na 47. Intercityju v nemškem mestu Breisachu.

Mednarodno tekmovanje v hitri hoji, imenovano Intercity, je svojo prvo izvedbo dočakalo 09.06.1974, ko so se reprezentance 4 mest (Rim, Rotterdam, Bremen in Brake) pomerile med sabo v Bremnu (Nemčija) na klasični razdalji 20 km. Pobudo za to je dal bivši italijanski državni reprezentant v hitri hoji Piergiorgio Andreotti (nečak bivšega italijanskega Premiera in dosmrtnega Senatorja Giulia Andreottija). Od leta 2008 sodeluje tudi mesto Koper.

Letos so v sestavi Jaka Grabner, Denis Franke in Andreja Poklar zasedli na razdalji 5km odlično tretje mesto med šestimi ekipami držav Hrvaške, Nemčije in Italije.

 
Več člankov...
Iskanje
Utrinki
Link_to_Facebook