• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Pokrovitelji
Pasica
Povezave
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke, mlajše člane in članice

Frenki_3.8

V soboto, 11.7.2020 in nedeljo, 12.07.2020 je v Novi Gorici potekalo Državno prvenstvo za mlajše mladince in mladinke ter mlajše člane in članice, na katerem sta sodelovala tudi dva atleta iz Atletskega kluba Koper.

Flego Luka je v finalu na 100m zasedel odlično 6. mesto z novim osebnim rekordom 11,32 sekunde, na 200m metrov pa kar 5. mesto z rezultatom 23,46 sekunde. Izvrstno se je izkazal tudi v kvalifikacijah, kjer je dosegel nov osebni rekord 23,24 sekunde.

Tudi klubska kolegica Ferlež Sara je v konkurenci mlajših članic v teku na 100m dosegla svoj nov osebni rekord. Razdaljo je namreč premagala v 14,68 sekundah.

ÄŒestitke obema!

 

Atletska šola Zajček

Dragi otroci, spoštovani starši,

kot vsako leto s koncem maja naša Zajčkova šola zapira svoja vrata in odhaja na počitnice. 

Žal so nas letošnje razmere presenetile, kljub temu pa je za nami čudovito leto. Trenutki, preživeti v družbi vaših otrok, in njihovi nasmehi, so tisto, zaradi česar se z veseljem vračamo v njihovo družbo.  

Hvala za prijetne spomine in za zaupanje, ki ste ga nam izkazali. 

Želimo vam prijetne počitnice in nasvidenje septembra!

Trenerji Zajčkove šole

 

Kvarnerska liga

Frenki

V soboto, 29. marca 2020, je na Rijeki potekalo posamično dvoransko prvenstvo Kvarnerske lige, na katerem se je pomeril tudi Matej Gec, atlet Atletskega kluba Koper, ki je v kategoriji pionirjev U16 na razdalji 60m zasedel odlično 2. mesto z rezultatom 8,11 s.

ÄŒestitamo!

 

Državno prvestvo v dvorani U14

IMG_4763

V Ljubljani je potekalo državno prvenstvo v dvorani za pionirke in pionirje letnike 2007, na katerem so nastopili tudi koprski atleti. Neja Babič je z novim osebnim rekordom 8.59 v kvalifikacijah na 60m zasedlo 4. mesto in se uvrstila v finale A, kjer je zasedla 5. mesto s časom 8,63. Pia Rendič je v isti disciplini 60m v kvalifikacijah odtekla osebni rekord 8.66 in zasedla 7. mesto ter se uvrstila v finale B, kjer je s časom 8.84 skupno zasedla 10. mesto. Neža Starc je nastopala na 50m ovire, kjer se je z novim osebnim rekordom 10,84, uvrstila v finale B in zasedla skupno 10. mesto. Čestitamo.

 
Več člankov...
Iskanje
Utrinki
Link_to_Facebook