• JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
  • JoomlaWorks Simple Image Rotator
Pokrovitelji
Pasica
Povezave
Pasica
Pasica
Pasica
Pasica

Na koprskem atletskem stadionu atletska predstava desetletja

 

Minuli konec tedna je bila na novem koprskem atletske stadionu zagotovo najboljša atletska predstava zadnjega desetletja v Sloveniji. Odprto državno prvenstvo Slovenije v atletiki je v Koper privabilo vse najboljše slovenske atlete in atletinje ter številna, tudi tuja, znana imena iz tujine. Gledalci, ki smo jih tokrat v Kopru lahko prvič preštevali v tisočih, so uživali v odličnem atletskem spektaklu, ki so ga uprizorili atleti in atletinje, ki so nastopili v vseh atletskih disciplinah, ki bodo na sporedu tudi na prihajajočem SP v Južni Koreji. Celo vreme in pogoji vetra so bili tokrat ugodni. Deževale so le čestitke, ki so jih prejemali letošnji organizatorji, prizadevni atletski delavci Atletskega kluba Koper. Najbolj so bili zadovoljnih tistih, ki so prihajale iz ust in stiska rok atletov in atletinj. »Doseženi rezultati so potrditev, da so v Kopru odlični pogoji, kar so večkrat ponovili tudi nastopajoči, kot tudi strokovna javnost. Velik obisk atletske prireditve pa kaže na to, da so tudi gledalci v Kopru željni atletskih predstav,« je bil navdušen z organizacijo, nastopi in obiskom na tribunah predsednik Atletskega kluba Koper Mitja Butul.

Zadnjič posodobljeno (Petek, 19 Avgust 2011 12:57)

Več ...

 

Rezultati Odprtega državnega prvenstva

Rezultate Odprtega prvenstva Slovenije za člane in članice si lahko ogledate na spodnji povezavi:

http://www.timingljubljana.si/

Zadnjič posodobljeno (Nedelja, 07 Avgust 2011 21:42)

 

Odprto državno prvenstvo Slovenije v atletiki

 

Čeprav še niso zaključene prijave za nastop na odprtem DP prvenstvu v atletiki, se ob pogledu na dosedanje prijave lahko nadejamo, do bomo v Kopru, na novem atletskem stadionu, priča odlični atletski predstavi.

Zadnjič posodobljeno (Petek, 19 Avgust 2011 13:02)

Več ...

 

Odprto državno prvenstvo Slovenije v atletiki

Atletski klub Koper je organizator letošnjega Odprtega prvenstva Slovenije v atletiki. Najboljši slovenski atleti in atletinje se bodo 6. in 7. avgusta pomerili v vseh atletskih disciplinah letos prvič v Kopru, na novem atletski stadionu z osmimi stezami. Ker je to zadnja večja priložnost za doseganje norm za nastop na SP v Daeguju, pričakujemo zanimive nastope in kvalitetne rezultate.

Zadnjič posodobljeno (Petek, 19 Avgust 2011 13:02)

Več ...

 
Več člankov...
Iskanje
Utrinki
Link_to_Facebook